Am strâns împreuna 988.57 RON. Implică-te și tu!

Image default
Oameni

Lora dăruiește din suflet pentru viață pentru prematurii din Galați

Despre Lora ştiţi deja că este cântăreață, actriţă şi fotomodel, dar probabil nu ştiţi că a devenit ambasadorul proiectului Asociației Trai Sănătos, “Dăruiţi din suflet pentru viaţă”.  Cântăreaţa s-a alăturat campaniei fără nicio ezitare deoarece rezonează cu această şituaţie, cu părinţii copiilor prematuri şi consideră că un incubator performant poate face diferența.

Ce o leagă pe Lora de oraşul Galaţi? Ei bine, s-a născut la Vaslui ,dar a absolvit liceul “Sfânta Maria” din Galaţi şi a locuit pe perioada acestuia în oraşul nostru. Haideţi să o cunoaştem pe Lora ca om şi nu ca artist în următorul interviu:

1. Te-ai alăturat campaniei noastre rapid, fără nicio ezitare. De ce dorești să-ți asociezi numele cu proiectul Asociației Trai Sănătos, pentru achiziționarea unui incubator pentru copiii născuți prematur?

De-a lungul anilor, am ales să mă implic doar în proiecte pe care le-am considerat reprezentative pentru mine și valorile mele. Același lucru l-am făcut și în ceea ce privește piesele pe care le cânt, niciodată nu am avut în minte doar ideea de a fi în trending, cu orice preț.

Prin urmare, când am aflat despre acest proiect și despre nevoia achiziționării acestui incubator, am știut imediat că vreau să mă implic. Deși este un subiect care afectează multe familii, sunt sigură că încă sunt destule persoane care nu știu cu ce se confruntă părinții ai căror copii sunt născuți prematur. Și cât de important este în acele momente să existe elementele necesare ca bebelușii să poată fi tratați corespunzător. Chiar dacă nu am copii, rezonez la astfel de situații și îmi doresc să știu că pot ajuta ca pe termen lung lucrurile să fie diferite… să meargă înspre mai bine.

2. Ce înseamnă acasă pentru tine? Împărtășește-ne o amintire din copilărie, foarte dragă inimii tale.

Acasă îmi găsesc liniștea. Dar acasă nu este reprezentat de un loc anume, ci de persoana alături de care mă aflu. Acasă înseamnă să fiu cu Ionuț, chiar dacă asta a presupus să fim 6 luni în Bali. Viața nu ni s-a oprit, ba dimpotrivă am investit timp în afacerea de skin care, am filmat un clip și ne-am creat noi relații de prietenie. Cred că a fost dovada clară că acasă este acolo unde ești cu oameni care contează pentru tine.

În copilărie, acasă însemna să fiu alături de familia mea. Iar amintirile dragi sunt momentele petrecute cu ei.

3. Cum ai defini, tu, familia?

Oamenii care îți aduc căldura în viață. Care te înțeleg și îți sunt alături indiferent de provocarea prin care treci. Suflete dragi.

4. Cum e Lora dincolo de lumina reflectoarelor și cum îmbini viața profesională cu cea personală?

Eu sunt la fel, indiferent dacă sunt pe scenă, la televizor sau acasă cu prietenii sau familia. Asta mi-am dorit, să fiu o persoană naturală, asumată. Nu îmi doresc să transmit o altă imagine deoarece am înțeles, de-a lungul anilor, că cei care ne urmăresc au nevoie de exemple reale, de oameni care trec și prin momente bune și prin altele mai dificile. Viața mea profesională se îmbină cu cea personală deoarece oamenii apropiați mie sunt și cei cu care lucrez.

Totodată, să nu uităm faptul că Ionuț, iubitul meu, este și manager-ul meu. Prin urmare, înțelege foarte bine lucrurile prin care trec când vine vorba despre muncă. La fel a fost și din momentul în care am investit timp în afacerea mea de produse de skin care – l-am simțit aproape de mine și atunci nu a fost ceva în plus ce aveam de făcut sau care îmi mânca din timp.

În viață este important să ne găsim echilibrul. În tot! Altfel vom ajunge să avem regrete. Și eu nu vreau să am regrete. Vreau să mă bucur.  

5. Ce te-a ajutat să treci peste momentele dificile din viață, când ți-a fost foarte greu?

Oamenii de lângă mine. Mama mea obișnuia să fie persoana care îmi era aproape indiferent de situația prin care treceam. Pierderea ei am trecut-o mai ușor alături de fratele meu și de iubitul meu. Ei sunt acum familia mea și cei la care știu că pot apela în orice secundă.

6. Cum s-a schimbat viața ta în ultimul an, având în vedere contextul în care ne aflăm, și care ar fi  cel mai mare factor motivator in aceste vremuri deloc ușoare?

Ultimul an a fost extrem de dificil pentru noi toți, nu doar pentru mine. Ne-am văzut nevoiți să ne schimbăm total viața și cred că, treptat, am reușit să ne adaptăm. 2020 a fost un an atipic pentru mine odată cu acel moment în care șederea mea în Bali s-a prelungit. 2021 a adus iar o schimbare a planurilor.

Cred că toate aceste schimbări mi-au arătat că factorul motivator este că viața merge înainte, iar noi trebuie să știm să vedem partea pozitivă din orice primim! Trebuie să trăim mai mult în prezent și mai puțin blocați în planurile făcute.

7. Ce crezi ca ar putea face oamenii mai buni?

Să gândim mai mult frumos și să căutăm să criticăm mai puțin. Să fim mai optimiști și să nu mai considerăm că există o problemă în orice. Și să ne dăm timp. Nouă și celor apropiați.

8. Ce ai transmite cititorilor revistei noastre și tuturor gălățenilor?

În primul rând, vreau să le transmit să aibă grijă de ei și să fie sănătoși! Să fie optimiști, să respecte regulile de siguranță și să aibă încredere că vom trece și peste această perioadă.

În al doilea rând, abia aștept să putem reveni la viața normală și să ne revedem la concerte. Să avem din nou acel schimb extraordinar de energie.

Postări asemănătoare

Odată ce ai ales speranța, totul este posibil. Viața cu tetraplegie

Admin

Doi ani de ”Grow Up Galați”

Admin

30 de ani și 15 minute în viziunea lui Ștefan Mandachi

Admin

Lasă un comentariu