Am strâns împreuna 988.57 RON. Implică-te și tu!

Devino voluntar ”Trai Sănătos”- Conturează binele!

Buzia Alina

Vrei să ajuți comunitatea din care faci parte?  ”Trai Sănătos” este o asociație neguvernamentală, preocupată de binele întregii comunități, de oamenii care au nevoie de ajutor, de copii care își doresc o educație normală, de condițiile medicale din spitale. Ne dorim să schimbăm ÎN BINE lucrurile, nu ne lăsăm învinși ușor, iar fiecare obstacol este doar o provocare din care trebuie să ieșim învingători, precum comunitatea pe care dorim să o ajutăm.

Suntem o echipă de oameni cu același scop, uniți de dorința de a face bine și de a ajuta cât mai mulți oameni. Organizăm periodic strângeri de fonduri pentru persoane defavorizate, ne implicăm în multe activități caritabile, sponsorizăm cât putem diferite acțiuni și transmitem întotdeauna mesajul nostru: Conturăm binele!

Dorim să creștem și să evoluăm, deoarece doar așa ne putem atinge țelul. Avem nevoie de mai mulți oameni cu aceeași viziune ca noi. Dacă și tu ești pasionat în a te implica în comunitatea ta, dacă simți că viața nu a fost corectă în anumite cazuri și cel mai important, dacă dorești să faci BINE, alătură-te nouă!

Descarca contractul de voluntariat de aici!