Am strâns împreuna 988.57 RON. Implică-te și tu!

Image default
Oameni

Campania ”Dăruiți din Suflet pentru Viață” continuă

La finalul anului trecut, Asociația Trai Sănătos a demarat campania ”Dăruiți din Suflet pentru Viață”, cu scopul de a ajuta copiii născuți prematur din județul Galați. Acești copii au nevoie urgent de un incubator performant, care poate face diferența în lupta lor de a supraviețui. Ținta noastră este de a strânge suma de 35.000 de euro, valoarea unui incubator modern General Electric fabricat în Statele Unite ale Americii. El poate prelua copii născuți prematur care cântăresc doar 500 de grame și au nevoie de sprijin urgent în primele secunde ale vieții. Incubatorul va fi donat Maternității „Buna Vestire” Galați, secția Neonatologie.

Copiii prematuri sărbătoresc primul Crăciun, nu-l lăsa să fie ultimul

Pentru prima etapă a campaniei intitulată ”Copiii prematuri sărbătoresc primul Crăciun, nu-l lăsa să fie ultimul”, voluntarii Asociației au realizat numeroase decorațiuni handmade cu tematică de sărbători, care au fost puse spre vânzare în magazinul online caritabil. Demersul a fost susținut de afaceri locale precum Passiflora sau ArtH Store, dar și de persoane fizice, care au dăruit propriile creații magazinului Trai Sănătos. 

Această primă etapă a fost extrem de bine primită în mediul online, fiind promovată și sprijinită de persoane publice din spațiul digital. Le mulțumim bloggerilor Bogdan Pană, Bogdan Munteanu, Gabriel Ursan, Rokolla, care au detaliat povestea campaniei pe site-ul lor. Îi oferim mulțumirile noastre și Mamei de 3, care ne-a povestit despre nașterea fetiței sale Sofia la 37 de săptămâni și despre sentimentele și încercările unei mămici de prematur. Pe lângă poveștile scrise pe blogguri, campania a fost susținută și distribuită pe rețelele de socializare și de Mircea Moraru, Corina Lupu, Țuțu și Tabita Ionatan, Alina Tuderașcu, cărora le suntem recunoscători pentru implicarea de care au dat dovadă. Îi mulțumim în mod deosebit Veronei Adams, care a acceptat să fie imaginea campaniei și care ne-a ajutat enorm în vederea realizării materialelor video ale campaniei. 

Nu putem să nu transmitem mulțumiri și sponsorilor noștri, Galați Shopping City, pentru expunerea în spațiul comercial; Farmaciilor Salviafarm, care au donat 20% din încasările provenite din vânzarea măștilor chirurgicale și de uz medical către Asociație, Farmaciilor Sophia, Centrului Medical ProClinic, care au promovat decorațiunile handmade și în locații fizice și Revistei Explore, pentru articolele redactate în mediul online.

În special vă mulțumim vouă, celor care ați donat, ați distribuit povestea noastră și ați crezut în ea. Cu ajutorul vostru, am reușit să strângem în prima etapă 5.000 de euro. Atât pentru noi, cât și pentru copiii născuți prematur, reprezintă siguranța că vom atinge scopul final. Este un pas mic, dar plin de empatie și emoție pentru prematuri.

Campania continuă

Motivați și încrezători în visul în care ne-am pus speranțele, continuăm campania ”Dăruiți din Suflet pentru Viață” și anul acesta. Voluntarii noștri lucrează cu suflet la multe alte obiecte care se vor regăsi în curând în magazinul caritabil online. Avem în plan și diverse campanii cu ocazia sărbătorilor ce urmează, totul pentru a ne asigura că inima copiilor născuți prematur va bate în continuare. Pe lângă acestea, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19 și de restricțiile impuse, dorim să implementăm mai multe proiecte care au scopul de a educa populația din punct de vedere medical. Ne referim la prelegeri susținute de medici specialiști acreditați în domeniu, cursuri de parenting, nutriție, de prim-ajutor, etc. Oricine poate participa la aceste proiecte, în schimbul unei donații minime care va contribui la suma finală de 35.000 de euro.

Cum poți susține în continuare campania

  • Ne poți susține 𝗳𝗮𝗿𝗮 𝘀𝗮 𝘁𝗲 𝗰𝗼𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗶𝗺𝗶𝗰! Dacă ești persoană juridică, îți poți redirecționa cei 20% din impozitul pe profit către orice organizație neguvernamentală. Acei bani care mergeau oricum la stat pot salva niște suflete fragile, pot dărui o șansă la viață! Intră aici și completează formularul de sponsorizare în două formulare trimise aferent pe adresa de email info@traisanatos.info. Contabilitatea va face mai apoi înregistrările plăților și încasărilor conform procedurilor. Și așa profitul tău va ajunge către o cauză nobilă!
  • Pentru persoanele fizice care doresc să redirecționeze 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor, îi rugăm să descarce și să completeze formularul 230. TU poți alege să nu mai dai toți banii de impozit statului, ci să rupi o fracțiune din aceștia pentru a-i da unei entități nonprofit, pentru a salva viața copiilor prematuri. Procentul respectiv vizează anul precedent, iar nu anul în curs, așadar, se depune de către cei care au obținut veniturile respective în anul precedent.
  • Verifică în continuare magazinul caritabil și achiziționează alte obiecte lucrate manual.
  • Susține campania noastră donând orice sumă dorești în contul Asociației:

𝗖𝗜𝗙: 𝟰𝟮𝟱𝟰𝟲𝟰𝟱𝟵

𝗖𝗢𝗡𝗧 𝗥𝗢𝗡: 𝗥𝗢𝟲𝟮𝗕𝗥𝗘𝗟𝟬𝟬𝟬𝟮𝟬𝟬𝟮𝟭𝟵𝟳𝟭𝟯𝟬𝟭𝟬𝟬

Nu uita să ne urmărești pe platformele noastre de social media, unde postăm constant actualizări cu privire la acțiunile noastre:

Facebook: Trai Sănătos

Instagram: traisanatos

Le mulțumim încă o dată colaboratorilor și susținătorilor noștri, oamenilor care au împărtășit aceeași viziune ca noi și nu în ultimul rând, celor care au donat și s-au implicat în campanie! Nu uitați – dăruiți din suflet pentru viață!

Postări asemănătoare

Pentru copiii cu Sindrom Down, nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi

Admin

Odată ce ai ales speranța, totul este posibil. Viața cu tetraplegie

Admin

O cale, un destin, o viață!

Admin

Lasă un comentariu